Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Injector reconditionat Bosch Common Rail
1 lei
Brand
Bosch CR
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Injectoare BOSCH Common Rail
Verificari, reconditionari si reparatii injectoare Bosch Common Rail

Injectoarele Bosch common rail sunt verificate pe bancuri de probe specializate, in conformitate cu datele tehnice specificate in fisele de testare. In urma verificarii injectoarelor se intocmesc note de constatare pentru fiecare reper in parte in care sunt evidentiate defectele constatate. Odata obtinut acordul de reparatie din partea beneficiarului, injectoarele intra in procesul de reconditionare. Reconditionarea injectoarelor Bosch “common rail” presupune curatarea exterioara a injectorului, dezasamblarea completa, curatarea cu ultrasunete a componentelor interne ale acestuia, inlocuirea tuturor componentelor defecte, reasamblarea si refacerea reglajelor de debite.

Total Diesel Service verifica si reconditioneaza injectoare Bosch “common rail” pentru toata gama de autovehicule (autoturisme, autoutilitare, utilaje agricole, camioane, utilaje de constructii, echipamente industriale, etc.)

Incepand din anul 2010, Total Diesel Service are capacitatea tehnica si dotarile necesare care ii permit verificarea si reconditionarea injectoarelor Bosch Piezo, prezente pe autoturisme si autoutilitate Mercedes, VW, Audi, Renault, BMW, etc.
Din Gura in Gura