Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Injector Bosch Piezo
1 lei
Brand
Bosch Piezo
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Reconditionam injectoare Bosch Piezo orice cod.
Injectoarele Bosch Piezo au inceput sa echipeze diverse tipuri de autovehicole dupa anul 2005. Datorita presiunilor mari de lucru, a conditiilor de exploatare si / sau a intretinerii necorespunzatoare, si la acest sistem de injectie au aparut probleme tehnice.

Problemele cel mai des intalnite la acest tip de injector sunt:
a) pierderile de presiune pe returul injectorului datorita uzurii supapei de control, acest lucru avand ca rezultat dificultati de pornire a motorului si / sau limitarea puterii motorului la accelerari mai agresive.
b) pierderea necontrolata a unei cantitati de combustibil in cilindrii, datorita uzurilor aparute la zona de inchidere a duzei injectorului, in acest caz aparind fumul alb excesiv in relati.
Incepand din anul 2010, Total Diesel Service a investit in echipamente dedicate si in specializarea personalului ajungind la capacitatea tehnica ce ii permite diagnosticarea si reconditionarea profesionala a acestui tip de injectoare.

Reconditionarea injectoarelor Bosch Piezo, presupune demontarea completa a acestora, curatarea atenta a componentelor interne ale injectorului, examinarea microscopica a acestora pentru identificarea uzurilor, reconditionarea profesionala a componentelor interne (duza si supapa de control), reasamblarea injectorului, verificarea si calibrarea parametrilor pe bancul de probe.
Din Gura in Gura